Aanbod

Alcoholslot

Alcoholsloten voor bedrijven en particulieren

Bij Atrex kan u ook terecht voor een betrouwbare en professionele installatie van alcoholsloten. Het kan iedereen overkomen om na het drinken van alcohol achter het stuur te kruipen, maar dit brengt wel ernstige gevaren met zich mee voor uzelf en andere weggebruikers. Om de risico's te vermijden kan het plaatsen van een alcoholslot de oplossing zijn. Dit kan zowel op particuliere voertuigen als op bedrijfsvoertuigen zoals bussen, vrachtwagens en heftrucks.

Via vonnis of preventief plaatsen

Bij Atrex bieden we alcoholsloten aan met optioneel alarm dat zelfs op de smartphone van de fleet manager kan worden ontvangen voor een optimale opvolging. Het alcoholslot kan op twee manieren worden geïnstalleerd: op basis van een gerechtelijk vonnis of uit eigen preventief initiatief.

Als het alcoholslot wordt opgelegd door de rechtbank, wordt de veroordeelde opgenomen in een volledig begeleidingstraject met opvolggesprekken en recurrente uitlezingen van het slot om te controleren dat er geen nieuwe pogingen zijn geweest van rijden onder invloed. Bij een gerechtelijke installatie zijn alle installatie- en opvolgingskosten voor rekening van de veroordeelde.

Aanbod
Aanbod

Diverse opties voor het alcoholslot

Als erkend installateur van gerechtelijk opgelegde alcoholsloten, werken we uiteraard discreet en professioneel. Wanneer u ons als uw gekozen installateur opgeeft, zullen wij het systeem zorgvuldig inbouwen in uw voertuig na afspraak door het dienstencentrum. De omkaderingsinstellingen en dienstencentra zijn terug te vinden op de website van de FOD Mobiliteit.

Voor particulieren en bedrijven die preventief een alcoholslot willen installeren, bieden we verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een enkele blaastest bij het starten, een blaastest bij het starten en periodieke hertests of zelfs het opslaan van positieve blaaspogingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Atrex hebben we geen rechtstreeks contact met onze klanten en verloopt alles via een uniek dossiernummer, wat een volledige anonimiteit garandeert. Het alcoholslot blijft doorgaans 2 à 3 jaar in het voertuig zitten en er vinden tweemaandelijkse uitlezingen, facturatie, afsprakenplanning, betaling en andere zaken plaats via het dienstencentrum dat u naar ons heeft doorverwezen. Zij archiveren alles legaal en zorgt ook voor psychologische begeleiding en aangepaste opleiding van de kandidaat. Wij zorgen voor de juiste uitleg over de blaastechniek.

Of u nu een gerechtelijk opgelegd alcoholslot nodig heeft of preventief wilt handelen, Atrex staat garant voor een professionele en discrete installatie van het alcoholslot in uw voertuig. Ook losse handtoestellen zijn bij ons verkrijgbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en oplossingen.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 011/94.12.21

Aanbod